Aeraspiratos
 
Rasic Nº 005008327

Benvingut a Aeraspiratos

Som una empresa experta en el sector de la ventilació industrial i de l'evacuació de fums en cas d'incendi, amb més de 80 anys de trajectòria. En Aeraspiratos oferim solucions eficients per a millorar la qualitat de l'aire i garantir la seguretat en tota mena d'edificacions. El nostre compromís és oferir productes d'alta qualitat i un servei excepcional.

Som fabricants, instal·ladors i fem manteniments oficials.

Com a empresa reconeguda per la seva qualitat i servei, orgullosa de la seva història de més de 80 anys en el sector de l'evacuació de fums, Aeraspiratos és ideal per a oferir-te solucions clau en mà que t'ajudin a estar més tranquil.

Contacta amb nosaltres.

Explica'ns què necessites i oblida't per a centrar-te en les necessitats del teu negoci.

Pots trucar-nos al telèfon:

933 459 954

Tens un desafiament tècnic?

No dubtis a contactar amb el nostre equip, ells et poden ajudar.
Pots enviar un correu electrònic a:

tecnico@aeraspiratos.com

O si prefereixes et truquem nosaltres.

Els nostres productes ajuden a millorar la seguretat en naus industrials, centres comercials i edificis, així com a optimitzar les condicions de treball.

Exutoris

Aquests productes permeten l'evacuació de fums en cas d'incendi, facilitant el desallotjament de les persones i l'accés als equips d'extinció.
Exutoris de làmines, de comporta o tipus finestra, a més de cortines sectorizadores, Aeraspiratos et proporciona la solució que necessitis.

Més informació


Ventilació

Els nostres aeraspiratos - estàtic i mixt - o aerasdin, regulen els excessos de temperatura i humitat de les naus industrials i edificis ajudant al confort de les persones i a l'estalvi energètic reduint les emissions de CO₂.

Més informació

Seguretat i accessos

La seguretat per a Aeraspiratos és primordial. Per això hem desenvolupat sistemes per a la seguretat de les persones en treballs d'altura, com per exemple línies de vida personalitzades o accessos a coberta segurs.


Més informació

Som una empresa respectada en el sector per la seva serietat i qualitat. Els nostres projectes ofereixen solucions excepcionals que milloren les instal·lacions dels nostres clients.

Certificacions

Aeraspiratos té un gran compromís per a complir les normatives de Seguretat i de Qualitat. Tenim les certificacions ISO 9001:2015, RASIC i REA i els nostres productes estan certificats per AENOR i APPLUS. Oferim solucions segures i de confiança per als nostres clients.

Solucions a la seva mida

En Aeraspiratos pretenem oferir el millor producte i el millor servei, tots dos ajustats a la necessitat del client. Escoltem per a entendre els seus objectius i requisits, els treballem i proposem solucions a mida.

Fabricants locals

A Aeraspiratos, som fabricants locals i tenim equips propis d'instal·lació. Això ens permet ser flexibles i eficients, garantint un servei ràpid i eficaç.


reunio2
reunio2
fabricacio exutoris5
fabricacio exutoris5
fabricacio exutoris4
fabricacio exutoris4
chapa aeraspiratos3
chapa aeraspiratos3
interior aeraspiratos
interior aeraspiratos
Formacio
Formacio


Els nostres clients ens avalen

El que diuen els nostres clients, avalat per projectes finalitzats: credibilitat i confiança, coneixement i experiència, servei, atenció i resposta.

2020 Harquitectes - Premi ‘Fritz-Höger Preis 2020’ Centri Cívic Cristalleries Planell 1015

 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de