Aeraspiratos
 
Rasic Nº 005008327

Sobre nosaltres

Som una empresa familiar amb gran tradició i molts anys d'experiència en el mercat.

L'èxit de Aeraspiratos està basat en la col·laboració amb els clients durant més de 80 anys. El nostre compromís des del primer contacte amb el client, és oferir un gran servei amb solucions que suposin la total satisfacció, aportant confiança i professionalitat al mercat amb una feina ben feta.

Els nostres valors i la nostra política de millora contínua ens han permès perfeccionar les nostres habilitats i coneixements per adaptar-nos a nous reptes cada dia.

Aeraspiratos està formada per un gran equip de persones altament capacitades que treballen dia a dia amb gran dedicació per aconseguir el nostre objectiu, la satisfacció dels nostres clients.

  • Honestitat, ètica i professionalitat com a base del nostre treball
  • Orientació al client i capacitat per adaptar-nos a les seves necessitats
  • Capacitat tècnica per trobar la millor solució
  • Treball en equip per a una bona eficiència i eficàcia


 


La nostra història

Estem orgullosos de la nostra història; l'esperit professional que ens va impulsar des dels inicis continua viu avui en dia, orientant el nostre enfocament cap al client i la competència tècnica.

Després de gairebé un segle fabricant i instal·lant equips de caldereria i ventilació, l'any 1977 es va crear l'empresa Aeraspiratos, S.A., per especialitzar-se en Sistemes de Ventilació i oferir solucions per a la indústria.

1930

Inici de l'activitat: Ventilació

1977

Constitució de l'empresa Aeraspiratos

2000

Certificació LGA, equips de ventilació

2008

Fabricació del primer exutori i certificació


2014

Trasllat a Badalona

2015

Fabricació de les primeres línies de vida

2017

 

Nueva norma RIPCI
Alta en RASIC

 

2019

ISO 9001

Actualment, la planta de fabricació situada a Badalona compta amb una superfície de 1.500 m² on disposem dels recursos necessaris per a garantir la qualitat dels nostres productes, certificats per laboratoris homologats.


El que diuen els nostres clients

Voldríem agrair-te la teva col·laboració i assessorament referents els temes de ventilació de naus industrials i en especial tot el relacionat amb el tema dels exutoris.
Continuarem col·laborant.

Agraïm l'atenció rebuda, esperant tenir de nou relació comercial amb vosaltres. El tracte ha estat correcte i el lliurament de documentació perfecta.
Que bo seria que tots els proveïdors tinguessin el mateix detall. Gràcies.

Voldria agrair-vos la professionalitat en l’assessorament, muntatge i posada en funcionament de l’equip instal.lat. Com sempre has estat un bon col·laborador en fase de projecte i en fase d’execució. Confiem poder coincidir aviat en un altra obra.

Els agraïm el suport Tècnic i Comercial, que ha estat imprescindible per aconseguir la comanda del nostre client, en aquest cas la nova nau de la Aceria de Castellbisbal

 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de