Aeraspiratos
 
Rasic Nº 005008327

Certificacions

Aeraspiratos està compromesa a oferir solucions d'alta qualitat, a complir amb els requisits legals i normatius aplicables, i a millorar contínuament els seus processos i serveis.

Sabem que la ventilació i la seguretat en la protecció contra incendis són aspectes crucials en qualsevol construcció. Per això, és important comptar amb una empresa especialitzada i amb experiència en aquest camp. En el nostre cas, comptem amb diverses certificacions i homologacions que demostren el nostre compromís amb la qualitat, la seguretat i l'eficiència en el seu treball. A més, la nostra política de qualitat reflecteix el nostre compromís amb la millora contínua i la satisfacció dels clients.

Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya

Aeraspiratos està inscrita en el Registre d'Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya (RASIC) com a empresa instal·ladora i mantenidora d'instal·lacions industrials, en l'àmbit reglamentari de PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS, especialment en SISTEMES PER AL CONTROL DE FUMS I CALOR I SISTEMES DE SENYALITZACIÓ FOTOLUMINISCENT.

RASIC

RASIC

Registre d'Empreses Acreditades (REA) 

Aeraspiratos està inscrita amb el número 09000000281, de manera que està acreditada com a empresa que opera en el sector de la construcció complint els requisits de capacitat i de qualitat de la prevenció de riscos laborals.


REA

REA

Certificat de Constància de les Prestacions AENOR

Els nostres exutors compleixen els requisits definits per AENOR, la qual cosa confirma la confiança dels nostres clients tant en qualitat com en la seguretat dels nostres productes.AENOR

AENOR


Certificació ISO 9001:2015

Aeraspiratos està certificada d'acord amb la norma ISO 9001:2015, la qual cosa ratifica el seu compromís continu en la implementació i millora del seu Sistema de Gestió de Qualitat.

ISO 9001:2015

ISO 9000:2015

La Nostra Política de Qualitat

Com a part del nostre compromís amb els nostres clients, a Aeraspiratos estem orgullosos de publicar la nostra política de qualitat.

Qualitat

QUALITAT


 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de