Aeraspiratos
 
Rasic Nº 005008327

Serveis Professionals - Assessorem, fabriquem i instal·lem.

A Aeraspiratos prestem un ampli servei adaptat i adequat a les necessitats de cada indústria, amb el compromís d'atendre i assessorar bé el nostre client, garantint resultats d'alta qualitat.

"Comptem amb un gran equip de professionals que fan possible la satisfacció dels nostres clients."

foto-servicios (1)
mantenimiento
linia vida 350x350
soluciones 700x350
fabricacion exutorios 350x700
instalacion 350x350
aeraspiratos fabricacion 350x350
aeraspiratos 350x350
aeraspiratos interior 350x350

Disseny de la solució més adequada

Els nostres tècnics especialitzats poden fer un estudi per al disseny de la solució més adequada.


Un equip d'enginyeria experimentat a disposició del client realitza qualsevol projecte, estudi, càlcul i/o assessorament al client segons les necessitats de cada instal·lació, sempre d'acord amb el Codi Tècnic de la Construcció, normes UNE i documents tècnics en vigor.

Fabricació a mida

Els nostres equips es fabriquen segons les necessitats del client i a mida de les seves instal·lacions. A Aeraspiratos som conscients que no hi ha dues instal·lacions iguals. Mostra d'això és que ens adaptem a les exigències de cada projecte. Un cop trobada la solució que s'adapta millor, es trasllada a la línia de producció on es fabrica amb els acabats a mida per aconseguir així una instal·lació a l'alçada de les expectatives de cada client, sense deixar de satisfer les necessitats inicials del projecte.


Instal·lació d'equips

Aeraspiratos està inscrita al Registre d'Agents de la Seguretat Industrial (RASIC) com a empresa instal·ladora d'equips contra incendis.

Els equips de muntadors de l'empresa, amb una formació especial per fer els treballs de muntatge, realitzen la instal·lació dels equips escollits. Després d'un bon disseny, és imprescindible fer un bon muntatge i posada en marxa de la instal·lació. A Aeraspiratos, disposem d'equips propis de muntadors professionals amb gran experiència en feines en alçada, així com en el muntatge d'instal·lacions. Els muntatges es realitzen segons la normativa vigent de treballs en altura. També duem a terme el manteniment per assegurar que les instal·lacions es trobin sempre totalment operatives i disposades per al seu funcionament correcte.

Servei de manteniment

A Aeraspiratos garantim la qualitat dels nostres projectes proporcionant un servei complet de manteniment segons condicions especials de cada tipus d'instal·lació.

El manteniment dels Sistemes d'Evacuació de Temperatura i Evacuació de Fums és obligatori, segons el RIPCI (Reglament d'Instal·lacions de Protecció Contra Incendis).

Aeraspiratos està inscrita al Registre d'Agents de la Seguretat Industrial (RASIC) com a empresa mantenidora d'equips contra incendis.

 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de